Tradera

Har du gått och köpt dig ditt drömhus i Sanmarino eller bor du på hotell och vandrarhem? Jag kom på att det faktiskt kan vara värt att komma med lite ”husmorstips” eller lifehacks som de verkar heta nuförtiden. Oavsett om du skaffar boende i Sanmarino eller någon annanstans i världen så behöver du inreda ditt hem och här har jag hittat ett lifehack som slår det mesta. Jag har alltid tänkt att man köper sina grejer på IKEA och är nöjd med det men det är riktigt kasst om man jämför med vad man kan göra istället.

Gå på varenda loppis du hittar och köp inredningsartiklar där. Visst är det sällan man hittar bra soffor och sängar på loppis och det är inget jag rekommenderar att man köper där ändå, men det finns massor med fina skåp och porslin man kan köpa. Utöver loppisar har vi också tradera som är fenomenalt bra. Tradera är en blandning mellan loppis och auktion och det är fantastiskt. Dessutom så får man 50 kronor på tradera om man skapar ett PayPal-konto nu.

På tradera kan du söka efter saker du behöver. Det kan vara allt från glas, hyllor, byråer, mattor eller något annat. I stort sett allting säljs på Tradera. Tradera är en samlingsplats för folk som vill sälja sina begagnade prylar. Lite som blocket fast med auktion. Så ska man inreda ett hem så ska man helt klart tillbringa lite tid på tradera och försöka hitta allt man behöver där. Har man lite is i magen och tid att leta så kan man hitta väldigt mycket otroligt fina saker till väldigt låga priser där. Jag har köpt massor med saker på tradera och jag kan inte sluta. Det är det absolut bästa sättet att hitta fina och billiga saker till hemmet. Dessutom så kommer man aldrig att få ett tråkigt hem som ser ut som det är hämtat direkt från en IKEA-katalog.